Rendezvény hostess

Rendezvény és konferencia hostess bérlés

Adatbázisunk gyakorlott hostess lányok, host fiúk csapatából áll. Ügynökségünk folyamatosan bővülő, válogatott, minőségi rendezvény hostess csapata Budapest és az ország egész területén rendelkezésre áll ügyfeleink részére. Adatbázisunkat rendszeresen frissítjük az újonnan jelentkező hostess lányokból és host fiúkból, akik egy előzetes személyes interjú alapján válnak hostess csapatunk tagjává. Célkitűzésünk, hogy hostesseink minden olyan kritériumnak megfeleljenek, amelyek szükségesek a rendezvények, kiállítások és promóciók sikeres lebonyolításához, ide értve többek között a jó kommunikációs képességet, segítőkészséget, állóképességet, valamint türelmet és kedvességet. A hostessek több különböző idegennyelv-imerettel is rendelhetőek bármilyen rendezvényre, konferenciára, illetve kiállításokra. Továbbá a rendezvény igényeihez igazodva, a hostess lányok és host fiúk megjelenéséhez a formaruhák széles választékát kínáljuk.

Rendezvény hostess szolgáltatásunk standard és modell kategóriában rendelhető, ügyfeleink igényeihez igazodva. Az alábbi fotó válogatás folyamatosan bővülő portfóliónkból lett összeállítva, három különböző formaruhával. Igény esetén e-mail-ben elküldjük az adott rendezvényre elérhető hostess lányok és host fiúk fotóit..

Összeállítás folyamatosan bővülő portfóliónkból

Amennyiben hostess bérlés, illetve modell közvetítés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Ügynökségünk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.