Formaruhák

Standard és egyedi formaruhák

A hostess formaruha kölcsönzés és bérbeadás a rendezvények, valamint ügyfeleink igényeihez igazodva történik. Ügynökségünk bármilyen rendezvényre biztosítja a formaruhákat a hostessek és hostok részére. A hostess szolgáltatás alapdíja magában foglalja a standard formaruhákat. A standard formaruhákon túl lehetőség van egyedi formaruha tervezésére és készítésére, akár emblémázva vagy céglogóval ellátva, melynek külön díja van. Az egyedi formaruhák, valamint speciális kosztümök és jelmezek gyártására, illetve bérlésére előzetes árajánlatot készítünk.

Standard formaruhák

A hostess szolgáltatás alapdíja tartalmazza a standard formaruhákat. A standard formaruhák a rendezvény dátumától függően elérhető készlet erejéig állnak rendelkezésre. Egyedi formaruha, illetve egyedi megjelenés igénylése esetén előzetes egyeztetés szükséges.

Standard Üzleti 01A

Standard üzleti 01A

Standard Üzleti 01B

Standard üzleti 01B

Standard Üzleti 02A

Standard üzleti 02A

Standard Üzleti 02B

Standard üzleti 02B

Standard Üzleti 03A

Standard üzleti 03A

Standard Üzleti 03B

Standard üzleti 03B

Standard Üzleti 04A

Standard üzleti 04A

Standard Üzleti 04B

Standard üzleti 04B

Standard Formaruha K1

Standard formaruha K1

Standard Formaruha K2

Standard formaruha K2

Standard Formaruha K3

Standard formaruha K3

Standard Formaruha K4

Standard formaruha K4

Standard Formaruha F1

Standard formaruha F1

Standard Formaruha F2

Standard formaruha F2

Standard Formaruha F3

Standard formaruha F3

Standard Formaruha F4

Standard formaruha F4

Egyedi formaruhák, promóciós ruházat, egyedi megjelenés, jelmezes hostessek

Egyedi formaruhák (kosztümök, öltönyök, nadrágkosztümök, női ruhák, koktél ruhák) igény szerint rendelhetőek külön díj ellenében, bármilyen színben és stílusban, akár emblémázva vagy céglogóval ellátva.

Egyedi Formaruha E01

Egyedi formaruha E01

Egyedi Formaruha E02

Egyedi formaruha E02

Egyedi Formaruha E03

Egyedi formaruha E03

Egyedi Formaruha E04

Egyedi formaruha E04

Különleges megjelenés, egyedi ruházat készítése, valamint jelmezes hostessek rendezvényekre, fogadásokra és tematikus partikra.

hostess bérlés rendezvényre Budapest

Speciális welcome fogadás italkínáló szoknyával, egyedi ruházatban

Különböző típusú pólók és trikók széles színválasztékban rendelhetőek, igény esetén emblémázva vagy céglogóval ellátva.

Amennyiben hostess bérlés, illetve modell közvetítés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Ügynökségünk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.