Glamour hostess

Glamour hostess és modell közvetítés rendezvényekre, VIP eseményekre

Glamour hostess és modell közvetítés szolgáltatásunk megrendelhető kiállításokra, rendezvényekre, promóciókra, VIP eseményekre, fotózásokra, forgatásokra és divatbemutatókra. A glamour hostessek és modellek akár egyedi ruházatban és feltűnő megjelenéssel is rendelhetőek. Az alábbi portfólió válogatás folyamatosan bővülő adatbázisunkból lett összeállítva. Ajánlatkérés esetén e-mail-ben elküldjük az adott eseményre elérhető hostessek, illetve modellek képeit.

Összeállítás folyamatosan bővülő portfóliónkból

Amennyiben hostess bérlés, illetve modell közvetítés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Ügynökségünk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.